Indiase bloemkoolroosjes

115 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de bloemkool in water met zout 4 min. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het mosterdzaad 2 min. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord.

  2. Verhit de olie in de koekenpan en bak de ui met het komijnzaad en de koriander 2 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  3. Giet de bloemkool af in een vergiet en laat uitlekken. Voeg samen met de jalapeños toe aan de ui en bak nog 3 min. mee. Schep het mosterdzaad en de koriander erdoor en serveer. Lekker met gegrilde kipfilet en knoflook-koriander naanbrood (pak 280 g).

  • Bloemkool

    Instructievideo - 04:08 min.

Indiase bloemkoolroosjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig