Bami met paksoi en omelet

565 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de onderste 2 cm van de struik paksoi. Snijd de paksoi in repen van 2 cm en de punt­paprika's in ringen. Snipper de ui. Verhit de sesamolie en 1 el zonnebloemolie in een wok en fruit de ui op laag vuur 2 min. Voeg het wit van de paksoi en de paprika toe en roerbak op middelhoog vuur 5 min. Bak de laatste minuut het groen van de paksoi mee.

  2. Klop ondertussen de eieren los met de sambal. Verhit 1/2 el olie in een koekenpan en bak van de helft van het ei in 3 min. een omelet. Neem uit de pan. Verhit weer 1/2 el olie en bak van de rest van het ei nog een omelet. Snijd de omeletten in reepjes. Verhit de rest van de olie en roerbak de vegetarische gegrilde stukjes 2 min.

  3. Kook ondertussen de mie in ruim water met zout in 2 min. beetgaar. Laat uitlekken.Voeg de omelet, gegrilde stukjes en ketjap toe aan het paksoi­mengsel. Verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Serveer met de mie.

  • combinatietipLekker met gebakken uitjes.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Bami met paksoi en omelet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig