Vegaschnitzel met paddenstoelen

605 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de grote krieltjes. Verhit 2 el olie in een ruime koekenpan en bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 4 min. krokant en bruin. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder een deksel. Bak de oesterzwammen 2 min. in de achtergebleven olie. Voeg de kookroom, mosterd en 2 el water toe en roer tot een gladde saus. Breng op smaak met de helft van de peterselie, peper en zout.

  3. Kook ondertussen de broccoli in 5 min. beetgaar.

  4. Schep de rest van de peterselie en peper en zout door de krieltjes. Verdeel de krieltjes met de schnitzels, de broccoli en de paddenstoelenroomsaus over 4 borden en serveer.

Vegaschnitzel met paddenstoelen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig