Vegaschnitzel met gegrilde mais en bakaardappeltjes

740 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een ruime pan water aan de kook, waar de maiskolven in passen.

  2. Verhit de olie in de hapjespan en voeg de bakaardappeltjes en de rozemarijn toe. Maak de knoflook schoon en pers met de knoflookpers boven de aardappeltjes. Schep om en roerbak in 15 min. op middelhoog vuur gaar.

  3. Kook ondertussen de maiskolven in 8 min. gaar. Laat goed uitlekken.

  4. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar.

  5. Verhit de grillpan en gril de maiskolven rondom 4 min. Keer regelmatig.

  6. Snijd ondertussen de peterselie fijn en meng 2/3 ervan met de zuivelspread. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de maiskolven met het zuivelspreadmengsel, de schnitzels en rozemarijnaardappeltjes. Garneer met de rest van de peterselie.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Vegaschnitzel met gegrilde mais en bakaardappeltjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig