Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en voeg het ei toe. Bestrooi met het sesamzaad en peper en zout. Bak het ei in 8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar. Keer de omelet halverwege.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de wokgroente en paprika in 5 min. beetgaar. Voeg de helft van de woksaus toe. Giet de noodles af en bak 1 min. met de groenten mee.
Laat de omelet op een bord glijden en snijd in 12 stukken. Schenk de rest van de woksaus in de koekenpan en verwarm 1 min. Schenk over de omelet en bestrooi met de bosui. Schep de noodles op 4 borden. Serveer met de zoetzure omelet.
- algemeenVoeg voor een pittige omelet 1 tl sambal oelek aan het losgeklopte ei toe.
Wokmie met zoetzure omelet
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_009156_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en voeg het ei toe. Bestrooi met het sesamzaad en peper en zout. Bak het ei in 8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar. Keer de omelet halverwege.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de wokgroente en paprika in 5 min. beetgaar. Voeg de helft van de woksaus toe. Giet de noodles af en bak 1 min. met de groenten mee.
Laat de omelet op een bord glijden en snijd in 12 stukken. Schenk de rest van de woksaus in de koekenpan en verwarm 1 min. Schenk over de omelet en bestrooi met de bosui. Schep de noodles op 4 borden. Serveer met de zoetzure omelet.
algemeen:Voeg voor een pittige omelet 1 tl sambal oelek aan het losgeklopte ei toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak egg noodles
4 el zonnebloemolie
6 eieren
2 tl sesamzaad
1 zak oosterse wokgroente
1 rode paprika
1 flesje woksaus sweet en sour
1 bosui