Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in de lengte doormidden. Halveer de perziken en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in partjes. Schep in 4 kommen 1 bol sorbetijs. Verdeel het fruit eromheen. Schenk de prosecco over het ijs en fruit. Garneer elke kom met wat blaadjes munt.
Steenfruit snijden
Instructievideo - 01:10 min.
IJs met aardbei, perzik en prosecco
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_009181_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
205 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in de lengte doormidden. Halveer de perziken en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in partjes. Schep in 4 kommen 1 bol sorbetijs. Verdeel het fruit eromheen. Schenk de prosecco over het ijs en fruit. Garneer elke kom met wat blaadjes munt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bakje aardbeien
2 perziken
4 bollen frambozen sorbetijs
½ fles prosecco
0 blaadjes munt