Meng in een wijde schaal de frambozen voorzichtig met de poedersuiker en de munt en verdeel dit over 4 coupes of wijde glazen. Sprenkel in elk glas een lepel likeur en marineer de frambozen in de koelkast maximaal 1 uur.
Schenk zoveel wijn in de glazen dat de frambozen net niet helemaal onderstaan. Garneer met een blaadje munt.
- algemeenGemarineerd in mousserende wijn komt de smaak van de subtiele framboos het best tot zijn recht.
Frambozen met prosecco
nagerecht
4 personen
170 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Meng in een wijde schaal de frambozen voorzichtig met de poedersuiker en de munt en verdeel dit over 4 coupes of wijde glazen. Sprenkel in elk glas een lepel likeur en marineer de frambozen in de koelkast maximaal 1 uur.
Schenk zoveel wijn in de glazen dat de frambozen net niet helemaal onderstaan. Garneer met een blaadje munt.
algemeen:Gemarineerd in mousserende wijn komt de smaak van de subtiele framboos het best tot zijn recht.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
400 g frambozen
1 el poedersuiker
2 el verse munt
4 el frambozenlikeur
400 ml prosecco