Noedels met ijsgarnalen en mango

370 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen uw handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in schuine ringen.

  3. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in reepjes. Halveer de paprika in de lengte en snijd het vruchtvlees in blokjes.

  4. Snijd de waterkers grof. Verdeel de miehoen en vervolgens de waterkers over 4 kommen.

  5. Verdeel de rode peper, mango, paprika en garnalen erover. Verdeel de blaadjes munt over de kommen. Besprenkel met de dressing. Lekker met wat gezouten pinda's erover.

  • bewaartipJe kunt alle ingrediënten van deze salade 2 dagen van tevoren bereiden en snijden en afgedekt in de koelkast bewaren in kommetjes. De salade kun je dan in 1 min. maken.
  • Mango snijden

    Instructievideo - 01:02 min.

Noedels met ijsgarnalen en mango

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig