Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de walnoten 3 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.
Doe ondertussen de limabonen in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes. Doe de avocado in een kom en schep 1/3 van de dressing erdoor.
Meng de veldsla, bietjes, bonen en avocado door elkaar. Verdeel de rest van de dressing en walnoten erover.
- serveertipServeer met extra dressing
Salade met avocado en limabonen
hoofdgerecht
2 personen
495 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de walnoten 3 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.
Doe ondertussen de limabonen in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes. Doe de avocado in een kom en schep 1/3 van de dressing erdoor.
Meng de veldsla, bietjes, bonen en avocado door elkaar. Verdeel de rest van de dressing en walnoten erover.
serveertip:Serveer met extra dressing
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
50 g ongebrande walnoten
400 g limabonen in blik
1 avocado
3 el caesardressing
75 g veldsla
50 g bietjes julienne