Spinazietortilla

Een klaar-in-15-minuten-eenpansgerecht.

660 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de chorizo in stukjes. Bak in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de chorizo in va. 2 min. uit. Voeg de aardappeltjes toe en roerbak ca. 6 min.

  2. Laat intussen in een pan met een bodempje water de spinazie in ca. 2-3 min. slinken. Laat uilekken in een zeef en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Hak de spinazie grof ens chep door de aardappeltjes.

  3. Klop in een kom de eieren los en schenk met de kaas over de aardappel. Laat het ei afgedekt 4-5 min. stollen.

Spinazietortilla

Een klaar-in-15-minuten-eenpansgerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig