Snijd de chorizo in stukjes. Bak in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de chorizo in va. 2 min. uit. Voeg de aardappeltjes toe en roerbak ca. 6 min.
Laat intussen in een pan met een bodempje water de spinazie in ca. 2-3 min. slinken. Laat uilekken in een zeef en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Hak de spinazie grof ens chep door de aardappeltjes.
Klop in een kom de eieren los en schenk met de kaas over de aardappel. Laat het ei afgedekt 4-5 min. stollen.
Spinazietortilla
Een klaar-in-15-minuten-eenpansgerecht.
Spinazietortilla
Een klaar-in-15-minuten-eenpansgerecht.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001698_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
660 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de chorizo in stukjes. Bak in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de chorizo in va. 2 min. uit. Voeg de aardappeltjes toe en roerbak ca. 6 min.
Laat intussen in een pan met een bodempje water de spinazie in ca. 2-3 min. slinken. Laat uilekken in een zeef en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Hak de spinazie grof ens chep door de aardappeltjes.
Klop in een kom de eieren los en schenk met de kaas over de aardappel. Laat het ei afgedekt 4-5 min. stollen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
100 g chorizoworsten aan een stuk
450 g aardappelschijfjes
300 g spinazie
4 middelgrote eieren
75 g geraspte belegen 30+ kaas