Helft van dille fijnhakken. Surimi in stukjes snijden. In zeef garnalen afspoelen en droogdeppen met keukenpapier. In kom garnalen, surimi, fijngehakte dille en sherry voorzichtig door elkaar scheppen. Minstens 2 uur afgedekt in koelkast laten marineren.
Rest van dille fijnhakken. In kom slagroom met zout en peper naar smaak goed stijfkloppen. Garnalenmengsel er luchtig doorscheppen. Op platte ronde schaal scheppen en rondom takjes waterkers leggen.
Garnalen en krab in dilleroom
Garnalen en krab in dilleroom
bijgerecht
6 personen
205 kcal
15 min. bereiden
2 uur wachten
Aan de slag
Helft van dille fijnhakken. Surimi in stukjes snijden. In zeef garnalen afspoelen en droogdeppen met keukenpapier. In kom garnalen, surimi, fijngehakte dille en sherry voorzichtig door elkaar scheppen. Minstens 2 uur afgedekt in koelkast laten marineren.
Rest van dille fijnhakken. In kom slagroom met zout en peper naar smaak goed stijfkloppen. Garnalenmengsel er luchtig doorscheppen. Op platte ronde schaal scheppen en rondom takjes waterkers leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 zakje verse dille
1 bakje surimi flakes
2 bakjes roze garnalen
3 eetlepels medium dry sherry
250 ml slagroom
0 zout en versgemalen peper
1 zakje waterkers
Dit heb je nodig
keukenpapier