Laat de artisjokharten uitlekken en bewaar de olie. Meng in een kom 2 el van de opgevangen olie met het citroensap en de honing.
Snijd de artisjokharten in kwarten, rasp de kaas. Meng de artisjokken, rucola en kaas door de dressing.
- combinatietipLekker met lamsvlees.
Vinaigrette maken
Instructievideo - 00:34 min.
Artisjoksalade
bijgerecht
4 personen
235 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Laat de artisjokharten uitlekken en bewaar de olie. Meng in een kom 2 el van de opgevangen olie met het citroensap en de honing.
Snijd de artisjokharten in kwarten, rasp de kaas. Meng de artisjokken, rucola en kaas door de dressing.
combinatietip:Lekker met lamsvlees.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
190 g gemarineerde artisjokharten
1 el citroensap
2 tl vloeibare honing
100 g Grana Padano kaasflakes
75 g rucola