Sla schoonmaken en blaadjes loshalen en klein scheuren. Kaas in kleine blokjes snijden. Dressing roeren van honing, azijn, olie en naar smaak zout en peper. Artisjokharten laten uitlekken en in vieren snijden. Hamplakjes om bovenkant van soepstengels wikkelen. Sla mengen met kaas, artisjokharten en dressing. Salade over 4 grote borden verdelen. Hamstengels erop leggen.
Hamstengels met artisjoksalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013606_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
637 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Sla schoonmaken en blaadjes loshalen en klein scheuren. Kaas in kleine blokjes snijden. Dressing roeren van honing, azijn, olie en naar smaak zout en peper. Artisjokharten laten uitlekken en in vieren snijden. Hamplakjes om bovenkant van soepstengels wikkelen. Sla mengen met kaas, artisjokharten en dressing. Salade over 4 grote borden verdelen. Hamstengels erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 krop ijsbergsla
1 stuk grano padano
1 eetlepel honing
3 eetlepels balsamicoazijn
6 eetlepels olijfolie extra vierge
1 blik artisjokharten
1 pak rauwe ham, flinterdun gesneden
1 pak soepstengels