Salade met witlof en gorgonzola

485 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Verwijder de korstjes van het brood en scheur of snijd het brood in stukjes. Meng in een grote kom met de knoflook. Roer 1/3 van de gorgonzola, de mosterd, olie, azijn en honing in een kleine kom tot een gladde dressing.

  2. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd het witlof in reepjes van 1 cm breed. Meng het brood, witlof en de dressing. Verkruimel de rest van de gorgonzola en strooi over de salade. Bestrooi met (versgemalen) peper.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Salade met witlof en gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig