Spinazie in magnetron of pan ontdooien. Chorizo in reepjes snijden. Eieren loskloppen, spinazie en chorizo erdoor roeren. In pan 1 eetlepel olie verhitten, eimengsel erin schenken. Omelet in ca. 10 minuten afgedekt laten stollen. Intussen focaccia in plakken snijden en dun met rest van olie bestrijken. Focaccia in broodrooster bruin roosteren. Omelet met warme focaccia serveren.
Spinazie-omelet met focacciatoast
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001729_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
1 personen
845 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spinazie in magnetron of pan ontdooien. Chorizo in reepjes snijden. Eieren loskloppen, spinazie en chorizo erdoor roeren. In pan 1 eetlepel olie verhitten, eimengsel erin schenken. Omelet in ca. 10 minuten afgedekt laten stollen. Intussen focaccia in plakken snijden en dun met rest van olie bestrijken. Focaccia in broodrooster bruin roosteren. Omelet met warme focaccia serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
150 g spinazie à la crème
30 g chorizo
2 eieren
2 eetlepels olie
½ focaccia (brood)