Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag geitenkaasjes aan weerszijden in ca. 4 minuten bruin bakken. Spinazie grof snijden. Spinazie, tomaten en boter door puree roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geitenkaasjes.
Spinaziestamppot met geitenkaasjes
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011915_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag geitenkaasjes aan weerszijden in ca. 4 minuten bruin bakken. Spinazie grof snijden. Spinazie, tomaten en boter door puree roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geitenkaasjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ zakje zongedroogde tomaten
1 pak aardappelpuree voor stamppot
2 pakken gepaneerde geitenkaasjes
1 zak spinazie
25 g boter of margarine