Knoflook en ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in vieren snijden. Bonen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten. Knoflook en ui ca. 3 min. bakken. Tomaten toevoegen en nog ca. 2 min. voorzichtig meebakken. Geitenkaas in blokjes snijden. In grote schaal tomatenmengsel, bonen, geitenkaas en dressing door elkaar mengen. Direct serveren met stokbrood.
Warme bonensalade met geitenkaas
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011938_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Knoflook en ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in vieren snijden. Bonen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten. Knoflook en ui ca. 3 min. bakken. Tomaten toevoegen en nog ca. 2 min. voorzichtig meebakken. Geitenkaas in blokjes snijden. In grote schaal tomatenmengsel, bonen, geitenkaas en dressing door elkaar mengen. Direct serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 teentjes knoflook
1 grote ui
600 g tomaten
3 blikjes witte bonen
2 el olijfolie
250 g geitenkaas
1 cup vinaigrette
1 meergranenstokbrood