Stroganoff van varkensreepjes

Snelle variant op het originele recept, met shoarmavarkensreepjes. Met paprika, aardappel en room.

680 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 3 el olie in een ruime koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10-12 min. goudbruin op middelhoog vuur.

  2. Snijd ondertussen de paprika's in reepjes en snipper de ui. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak het vlees 3 min. Voeg de ui en paprika toe en bak 3 min. mee. Doe de tomatenpuree erbij en bak 1 min. mee. Schenk de slagroom erbij en laat 2 min. op hoog vuur inkoken.

  3. Serveer de stroganoff met de aardappelpartjes.

  • combinatietipLekker met ijsbergsla.

Stroganoff van varkensreepjes

Snelle variant op het originele recept, met shoarmavarkensreepjes. Met paprika, aardappel en room.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig