Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak 5 min. Voeg de tomatenpuree en de paprikapoeder toe en bak nog 1 min.
Schenk de kookroom in de pan en breng tegen de kook. Draai het vuur laag. Leg de kabeljauwfilet tussen de paprika en stoof de vis met de deksel op de pan 15 min. Neem de deksel van de pan en laat de vis stroganoff in 5 min. tot de gewenste dikte inkoken.
Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.
- algemeenEten er geen kinderen mee? Vervang 75 ml kookroom door droge witte wijn voor een fris accent.
Vis stroganoff
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014582_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak 5 min. Voeg de tomatenpuree en de paprikapoeder toe en bak nog 1 min.
Schenk de kookroom in de pan en breng tegen de kook. Draai het vuur laag. Leg de kabeljauwfilet tussen de paprika en stoof de vis met de deksel op de pan 15 min. Neem de deksel van de pan en laat de vis stroganoff in 5 min. tot de gewenste dikte inkoken.
Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.
algemeen:Eten er geen kinderen mee? Vervang 75 ml kookroom door droge witte wijn voor een fris accent.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
2 el olijfolie
1 ui
1 zak paprikamix
1 blikje tomatenpuree
2 tl milde paprikapoeder
1 flesje kookroom
500 g kabeljauwfilet