Boerenerwtensoep met bacon

Snelle, goedgevulde maaltijdsoep met bacon.

470 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng de soep met het water al roerend met een garde aan de kook. Snijd ondertussen de ui grof en de blaadjes van de selderij in reepjes. Voeg de ui, soepgroente en aardappelpartjes toe aan de soep en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat de soep 10 min. zonder deksel op de pan zachtjes koken.

  2. Verhit ondertussen de boter in een koekenpan. Bak de baconreepjes in 5 min. bruin. Schep de selderij erdoor. Bestrooi de soep met het bacon-selderijmengsel en serveer met het roggebrood.

  • bereidingstipGebruik de rest van de selderij in een tomatensoep of -saus.

Boerenerwtensoep met bacon

Snelle, goedgevulde maaltijdsoep met bacon.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig