Romige tagliatelle met krokante ham

Goedgevuld pastagerecht met champignons en broccoli. Klaar in 15 minuten!

755 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ham in repen van 1 cm en snijd de peterselie fijn.

  2. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de ham in 3 min. uit. Schep op een bord. Doe de rest van de olie in de koekenpan, voeg de paddenstoelen toe en bak 3 min. Doe de roomkaas erbij en verwarm 1 min. Schep de peterselie erdoor. Voeg peper toe.

  3. Giet de tagliatelle af en schep de ham erdoor. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de paddenstoelensaus erop. Serveer met de broccoli.

  • combinatietipLekker met geraspte Grana Padano (kaas).

Romige tagliatelle met krokante ham

Goedgevuld pastagerecht met champignons en broccoli. Klaar in 15 minuten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig