Semifreddo
Zelf semifreddo maken? Wij zetten de lekkerste semifreddo recepten voor je op een rij. Dat wordt smullen!
![Semifreddo met frambozen Semifreddo met frambozen](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006000_220x162_JPG.jpg 220w 162h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_006000_302x220_JPG.jpg 302w 220h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_006000_440x324_JPG.jpg 440w 324h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_006000_612x450_JPG.jpg 612w 450h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_006000_1024x748_JPG.jpg 1024w 748h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_006000_1224x900_JPG.jpg 1224w 900h)
Semifreddo met frambozen
- Rasp de chocolade grof. Klop in een kom de slagroom met de suiker stijf. Spatel dit voorzichtig door de yoghurt. Schep de chocolade en ⅔ van de frambozen erdoor. Bekleed de kommetjes met een ruim vel vershoudfolie, zodat de folie over de rand hangt. Verdeel het frambozenyoghurtmengsel over de kommetjes en zet ze 2 uur in de vriezer.
- Til ze aan de folie voorzichtig uit de kommetjes en keer de porties elk om op een bordje. Verwijder de folie. Garneer met de overgebleven frambozen en serveer direct.