Bestrooi de kip met de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 3 min. op hoog vuur rondom bruin.
Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Voeg toe aan de kip en bak 1 min. mee op hoog vuur. Voeg de slagroom en dragon toe en laat op laag vuur 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
Voor de korte avonden: klaar in een handomdraai en met de kruidige smaak van dragon.
- combinatietipLekker met sperziebonen en gebakken spinazie
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
Instructievideo - 00:21 min.
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
Voor de korte avonden: klaar in een handomdraai en met de kruidige smaak van dragon.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_044006_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de kip met de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 3 min. op hoog vuur rondom bruin.
Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Voeg toe aan de kip en bak 1 min. mee op hoog vuur. Voeg de slagroom en dragon toe en laat op laag vuur 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:Lekker met sperziebonen en gebakken spinazie
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g kipfiletblokjes
2 el tarwebloem
25 g ongezouten roomboter
250 g champignons
200 ml verse slagroom
3 tl gedroogde dragon