Snelle kipragout met room, champignons en dragon

Voor de korte avonden: klaar in een handomdraai en met de kruidige smaak van dragon.

365 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrooi de kip met de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 3 min. op hoog vuur rondom bruin.

  2. Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Voeg toe aan de kip en bak 1 min. mee op hoog vuur. Voeg de slagroom en dragon toe en laat op laag vuur 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met sperziebonen en gebakken spinazie
  • Snelle kipragout met room, champignons en dragon

    Instructievideo - 00:21 min.

Snelle kipragout met room, champignons en dragon

Voor de korte avonden: klaar in een handomdraai en met de kruidige smaak van dragon.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig