Snelle kipragout met dragon

Zelf ragout maken, is veel makkelijker dan je denkt. Als je maar de juiste ingrediënten kiest.

700 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Bestrooi ondertussen de kipdijfiletreepjes met peper. Snijd de champignons in vieren. Verhit de boter in een pan met dikke bodem en bak de kip en bloem 3 min. al roerend op middelhoog vuur. De kip hoeft niet echt te kleuren. Voeg al roerend de bouillon en dragon toe. Breng aan de kook, voeg de champignons toe en kook de ragout 8 min. op laag vuur.

  3. Snijd ondertussen de bleekselderij in dunne boogjes en meng met de peen julienne. Pers de helft van de sinaasappel uit en snijd de andere helft in partjes. Meng het sinaasappelsap met de mosterd en olie tot een dressing. Roer door de bleekselderij en peen. Serveer de ragout met de rijst en de bleekselderij-wortelsalade. Garneer met de partjes sinaasappel.

  • bereidingstipJe kunt de ragout maximaal 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Warm op laag vuur op.
  • combinatietipOok lekker in een pasteitje.

Gerelateerde recepten

Snelle kipragout met dragon

Zelf ragout maken, is veel makkelijker dan je denkt. Als je maar de juiste ingrediënten kiest.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig