Kook de worteltjes in een pan water in 5 min. beetgaar. Snijd ondertussen de blaadjes van de koriander fijn.
Giet de worteltjes af in een vergiet. Verwarm in dezelfde pan de chilisaus en het citroensap 30 sec. op laag vuur. Roer de worteltjes en de koriander erdoor.
Wortel met chilisaus
Kleurige wortelballetjes in een zoetzuur sausje van chilisaus en limoensap.
- combinatietipLekker met de beenham uit de oven (zie het recept elders op ah.nl/allerhande).
Wortel met chilisaus
Kleurige wortelballetjes in een zoetzuur sausje van chilisaus en limoensap.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_043974_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
80 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de worteltjes in een pan water in 5 min. beetgaar. Snijd ondertussen de blaadjes van de koriander fijn.
Giet de worteltjes af in een vergiet. Verwarm in dezelfde pan de chilisaus en het citroensap 30 sec. op laag vuur. Roer de worteltjes en de koriander erdoor.
combinatietip:Lekker met de beenham uit de oven (zie het recept elders op ah.nl/allerhande).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
15 g verse koriander
800 g Parijse worteltjes
1 el citroensap
2 el zoete chilisaus