Kook de wortelen in 6 min. beetgaar en giet af. Pureer de wortelen, olie, chilisaus en knoflookpuree met de staafmixer of in de keukenmachine tot een gladde saus.
Schep de dip in een bakje en breng op smaak met peper en zout. Laat de smaken minimaal 30 min. intrekken.
- algemeenDeze dip is heerlijk voor o.a. rauwkost, bruschette, soepstengels, dunne schijfjes stokbrood of chips.
Worteldip met chilisaus
bijgerecht
4 personen
40 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Kook de wortelen in 6 min. beetgaar en giet af. Pureer de wortelen, olie, chilisaus en knoflookpuree met de staafmixer of in de keukenmachine tot een gladde saus.
Schep de dip in een bakje en breng op smaak met peper en zout. Laat de smaken minimaal 30 min. intrekken.
algemeen:Deze dip is heerlijk voor o.a. rauwkost, bruschette, soepstengels, dunne schijfjes stokbrood of chips.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
200 g wortel
1 el olijfolie
2 el zoete chilisaus
1 mespunt knoflookpuree
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine