Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schil de knolselderij en snijd in plakken van 1.5 cm breed. Snijd de plakken in repen van 2 cm. Schil en rasp de gember. Meng met de olie, het zout en de koriander.
Schep de bospeen en knolselderij in een kom door de gember-korianderolie. Verdeel de groente over de bakplaat en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven gaar.
Wortel met knolselderij
Frieten van wortel en knolselderij uit de oven, met de oosterse smaken van gember en koriander.
- combinatietipLekker met witvis.
Gember gebruiken
Instructievideo - 01:26 min.
Wortel met knolselderij
Frieten van wortel en knolselderij uit de oven, met de oosterse smaken van gember en koriander.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_044015_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
330 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schil de knolselderij en snijd in plakken van 1.5 cm breed. Snijd de plakken in repen van 2 cm. Schil en rasp de gember. Meng met de olie, het zout en de koriander.
Schep de bospeen en knolselderij in een kom door de gember-korianderolie. Verdeel de groente over de bakplaat en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven gaar.
combinatietip:Lekker met witvis.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 knolselderij
3 tl Ketoembar gemalen koriander
½ tl zout
6 el traditionele olijfolie
3 cm verse gember
600 g geschilde bospenen
Dit heb je nodig
bakpapier