Avocado-zalmsalade

Zwoele zomeravonden vragen om een maaltijd als deze salade, die ook nog eens heel goed voor je is.

800 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de aardappelblokjes in ca. 6 min. beetgaar. Snijd intussen de zalm in blokjes van 2 x 2 cm. Verhit de olie in een wok, roerbak de zalm ca. 4 min.

  2. Schil de avocado en snijd in blokjes. Spoel de aardappelblokjes in een zeef af onder kous water. Roer in een kom dressing en crème fraîche door elkaar. Meng de aardappelblokjes, zalm en avocado door de dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met stokbrood.

Avocado-zalmsalade

Zwoele zomeravonden vragen om een maaltijd als deze salade, die ook nog eens heel goed voor je is.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig