Snijd de bieslook fijn. Pureer de kaas, de helft van de bieslook, knoflook, artisjokharten, mayonaise en peper met een staafmixer. Schep de dip in een potje en bestrooi met de rest van de bieslook.
Artisjokdip
Bijzondere dip met artisjok, bieslook, mayonaise, kaas en knoflook.
- combinatietipLekker met grissini. Zie het recept elders op ah.nl/allerhande.
- bewaartipJe kunt de dip 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgesloten in de koelkast.
Artisjokdip
Bijzondere dip met artisjok, bieslook, mayonaise, kaas en knoflook.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_046705_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
95 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn. Pureer de kaas, de helft van de bieslook, knoflook, artisjokharten, mayonaise en peper met een staafmixer. Schep de dip in een potje en bestrooi met de rest van de bieslook.
combinatietip:Lekker met grissini. Zie het recept elders op ah.nl/allerhande.
bewaartip:Je kunt de dip 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgesloten in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el mayonaise
200 g artisjokharten
½ teen knoflook
25 g Pecorino Romano
12½ g bieslook