Geroosterde spruiten met kriel & pecannoten

Spruiten uit de oven, met noten, krieltjes en ricotta. Kwartiertje voorbereiden, de oven doet de rest.

580 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snijd de knoflook fijn en halveer de spruiten. Hak de noten grof. Snijd de krieltjes in kwarten. Ris de blaadjes van de takjes tijm.

  3. Meng de krieltjes in een kom met de tijm, spruiten, spekreepjes, knoflook en pecannoten. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel met een eetlepel de ricotta over de aardappelen en spruiten. Bak in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Geroosterde spruiten met kriel & pecannoten

Spruiten uit de oven, met noten, krieltjes en ricotta. Kwartiertje voorbereiden, de oven doet de rest.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig