Kruidige couscous met balletjes

Al tijdens het koken waan je je in Marokko

805 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 2 el olie in plaats van boter.

  2. Snipper de ui grof en snijd de koriander grof. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Schep de komijn erdoor. Voeg de spitskool toe en bak in 4 min. knapperig en gaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 4 min. bruin.

  3. Roer de couscous los met een vork. Schep door de spitskool. Breng op smaak met de chutney, koriander, peper en eventueel zout. Schep met de balletjes op borden.

  • combinatietipLekker met knoflooksaus.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Kruidige couscous met balletjes

Al tijdens het koken waan je je in Marokko

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig