Kruidige couscous

Lamsvlees, komijn en rozijnen geven dit gerecht een kruidige, Noord-Afrikaanse smaak.

875 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 5 min. Voeg de komijn en de rozijnen toe en bak 2 min. mee. Schep de couscous door het mengsel en neem uit de pan.

  2. Verhit ondertussen olie in een andere koekenpan en bak de lamsburgers in ca. 12 min. gaar, keer regelmatig.

  3. Verhit olie in de pan van de couscous en roerbak de wokgroente in 6 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de lamsburgers over de borden en schep de groenten ernaast. Serveer met de couscous.

  • combinatietipLekker met wittekoolsalade.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Kruidige couscous

Lamsvlees, komijn en rozijnen geven dit gerecht een kruidige, Noord-Afrikaanse smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig