Couscous-groentesalade met makreel

Deze vitaminebom vol vette vis, groenten en kruiden mag lekker vaak op tafel.

585 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de makreel schoon en verdeel het visvlees in kleine stukjes. Strooi de couscous in een grote schaal, schenk het water erop en laat 6 min. wellen.

  2. Pel de knoflook en snijd fijn. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak ca. 4 min. Snijd de korianderblaadjes fijn.

  3. Rooster intussen de pijnboompitten. Roer de couscous los met een vork. Meng met de wokgroenten, koriander, komijnzaad en pijnboompitten. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Schep de couscoussalde op een grote schaal. Verdeel de stukjes makreel erover en bestrooi met pijnboompitten.

Gerelateerde recepten

Couscous-groentesalade met makreel

Deze vitaminebom vol vette vis, groenten en kruiden mag lekker vaak op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig