Couscous met vegaballetjes

690 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de tuinerwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Doe samen met de couscous en rozijnen uit het maaltijdpakket in een grote kom. Schenk er 350 ml kokend water bij. Laat 10 min. afgedekt staan.

  2. Verhit ondertussen 1 el olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Voeg de kruidenmix uit het maaltijdpakket en de tomatenblokjes toe. Roer door en laat op middelhoog vuur 6 min. zachtjes koken. Voeg na 3 min. de balletjes toe. Roer regelmatig.

  3. Roer de couscous los met een vork, voeg de rest van de olie toe en breng op smaak met peper. Serveer met de balletjes in tomatensaus.

Couscous met vegaballetjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig