Chinesekoolsoep met kip

Koude dag? Warm je aan deze soep met kool en gember.

290 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de uien in halve ringen. Snijd de kool in repen. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Schil de gember en rasp boven de wok.

  3. Voeg de kool toe en bak al omscheppend 2 min. Voeg de bouillontabletten en het water toe en breng aan de kook. Laat 1 min doorkoken.

  4. Verdeel de mie over de kommen. Snijd de bosuitjes in ringetjes en verdeel met de kip over de kommen. Breng de soep op smaak met de sojasaus en schep in de kommen.

  • combinatietipBestrooi voor een krokant accent de soep met wat gebakken uitjes (bakje 100 g).
  • Kool snijden

    Instructievideo - 01:26 min.

Chinesekoolsoep met kip

Koude dag? Warm je aan deze soep met kool en gember.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig