Kip tandoori met broccoli

Met kant-en-klare marinade en sausmix is dit oosterse gerecht zó gemaakt!

1100 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de broccoli in roosjes en de steel van de broccoli in plakjes. Snijd de winterpeen in blokjes.

  2. Snijd de kipfilet in blokjes. Meng de marinademix uit het pak Indiase kip tandoori met 2 el olie. Voeg de kipfilet toe en marineer 5 min. Kook ondertussen de rijst uit hetzelfde pak volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar.

  3. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de winterpeen 2 min. Voeg de kipfilet toe en bak 2 min. mee. Doe de sausmix uit het pak Indiase kip tandoori en het water erbij en breng al roerend aan de kook. Kook 1 min., voeg de crème fraîche toe en verwarm nog 1 min.

  4. Verdeel de rijst over diepe borden. Schep er de kip tandoori bij. Serveer met de broccoli.

  • variatietipSnijd de broccoli klein en meng door de rijst.

Gerelateerde recepten

Kip tandoori met broccoli

Met kant-en-klare marinade en sausmix is dit oosterse gerecht zó gemaakt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig