Kip tikka met avocado en komkommer

Deze kip Tikka maak je zo pittig als je zelf wilt. De komkommer en avocado houden het gerecht lekker fris.

630 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes en meng met de tandoori masala kruiden. Schil en halveer de komkommer en snijd in blokjes. Meng vervolgens met de crème fraîche. Schil de avocado en snijd in blokjes. Verhit vervolgens de olie in een braadpan.

  2. Bak de kipfiletblokjes ca. 5 minuten, voeg daarna de avocado en het komkommermengsel toe. Verwarm nog 4 minuten door. Was ondertussen de tomaat en snijd in plakjes. Serveer de kip Tikka met rijst en garneer met de tomaat.

Kip tikka met avocado en komkommer

Deze kip Tikka maak je zo pittig als je zelf wilt. De komkommer en avocado houden het gerecht lekker fris.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig