Penne met tomaatjes & garnalen

Snel gerecht met volkorenpasta, anijsachtige venkel en zilte garnalen.

475 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de venkel in dunne plakken. Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatensaus en visbouillon toe en breng aan de kook. Laat 5 min. op hoog vuur koken. Roer regelmatig.

  2. Snijd ondertussen de romaatjes in partjes en de blaadjes van de peterselie fijn.

  3. Giet de pasta af, schep samen met de tomaat, peterselie en garnalen door de saus en serveer.

  • variatietipEten er geen kinderen mee, dan kun je voor een fris accent de bouillon vervangen door 150 ml droge witte wijn.
  • Venkel snijden en bereiden

    Instructievideo - 01:54 min.

Penne met tomaatjes & garnalen

Snel gerecht met volkorenpasta, anijsachtige venkel en zilte garnalen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig