Spaghetti carbonara met zalm

845 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd courgette in blokjes. Verhit ⅖ van de olie in een koekenpan en bak de courgette 2 min. Voeg de melk en de sausmix toe en breng al roerend aan de kook. Kook de saus 2 min. op laag vuur.

  2. Halveer de cherrytomaten. Meng de rucolasla met de tomaat, de rest van de olie en eventueel peper en zout. Meng de spaghetti met de saus. Verdeel de zalmblokjes erover en bestrooi met versgemalen peper. Serveer met de salade.

  • variatietipBak voor een extra rijke saus de helft van de tomaten met de courgette mee.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Gerelateerde recepten

Spaghetti carbonara met zalm

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig