Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de courgette in de lengte en snijd de 2 helften in plakken. Halveer de cherrytomaten.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 3 min. Voeg de tomaat en de zalm toe en bak 3 min. mee. Schenk de kookroom erbij en verwarm nog 3-4 min. Breng op smaak met peper en zout. Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min. Verdeel over diepe kommen.
Romige spaghetti met zalmreepjes
Lang leve de kookroom. Romig en fris met cherry tomaatjes en courgette.
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Romige spaghetti met zalmreepjes
Lang leve de kookroom. Romig en fris met cherry tomaatjes en courgette.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_049135_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
610 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de courgette in de lengte en snijd de 2 helften in plakken. Halveer de cherrytomaten.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 3 min. Voeg de tomaat en de zalm toe en bak 3 min. mee. Schenk de kookroom erbij en verwarm nog 3-4 min. Breng op smaak met peper en zout. Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min. Verdeel over diepe kommen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
2 courgettes
250 g cherrytomaten
2 el traditionele olijfolie
250 g zalmreepjes
250 ml kookroom