Romige spaghetti met sperziebonen

Met kappertjes, ui, gehakt en last but not least… lekker veel mascarpone.

770 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui. Verhit de olie in een ruime koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Schep de bevroren sperziebonen erbij en bak 5 min. mee.

  2. Schep de mascarpone door het mengsel en laat op laag vuur smelten. Roer de kappertjes erdoor en breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af en schep door de saus. Verdeel de pasta over diepe borden.

  • bewaartipEen potje geopende kappertjes kun je een paar maanden in de koelkast bewaren, zorg ervoor dat ze steeds onder de vloeistof blijven, zodat ze niet uitdrogen.
  • dieettipVoor een slankere pasta kan de mascarpone vervangen worden door crème fraîche halfvet.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Romige spaghetti met sperziebonen

Met kappertjes, ui, gehakt en last but not least… lekker veel mascarpone.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig