Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snipper ondertussen de uien. Verwijder het vel van de worsten. Bak het worstvlees met de ui, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur in een hapjespan zonder olie of boter. Duw het vlees met een houten pollepel in kleinere stukjes.
Voeg de boerenkool toe en bak 5 min. mee. Halveer ondertussen de cherrytomaten.
Voeg de kookroom, bouillontablet en het water toe en laat 4 min. op middelhoog vuur stoven.
Giet de spaghetti af, meng met de tomaten door de saus in de pan en serveer.
Spaghetti met boerenkool en braadworst
Een keer geen aardappel bij je boerenkool met worst, maar pasta. Een verrassing, maar o zo lekker!
- combinatietipLekker met geraspte Parmezaanse kaas.
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Spaghetti met boerenkool en braadworst
Een keer geen aardappel bij je boerenkool met worst, maar pasta. Een verrassing, maar o zo lekker!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_102532_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
680 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snipper ondertussen de uien. Verwijder het vel van de worsten. Bak het worstvlees met de ui, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur in een hapjespan zonder olie of boter. Duw het vlees met een houten pollepel in kleinere stukjes.
Voeg de boerenkool toe en bak 5 min. mee. Halveer ondertussen de cherrytomaten.
Voeg de kookroom, bouillontablet en het water toe en laat 4 min. op middelhoog vuur stoven.
Giet de spaghetti af, meng met de tomaten door de saus in de pan en serveer.
combinatietip:Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
2 uien
4 braadworsten
300 g gesneden boerenkool
500 g cherrytomaten
250 ml kookroom light
1 kippenbouillontablet
250 ml water