Spaghetti met boerenkool en braadworst

Een keer geen aardappel bij je boerenkool met worst, maar pasta. Een verrassing, maar o zo lekker!

680 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Snipper ondertussen de uien. Verwijder het vel van de worsten. Bak het worstvlees met de ui, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur in een hapjespan zonder olie of boter. Duw het vlees met een houten pollepel in kleinere stukjes.

  3. Voeg de boerenkool toe en bak 5 min. mee. Halveer ondertussen de cherrytomaten.

  4. Voeg de kookroom, bouillontablet en het water toe en laat 4 min. op middelhoog vuur stoven.

  5. Giet de spaghetti af, meng met de tomaten door de saus in de pan en serveer.

  • combinatietipLekker met geraspte Parmezaanse kaas.
  • Spaghetti koken

    Instructievideo - 01:46 min.

Spaghetti met boerenkool en braadworst

Een keer geen aardappel bij je boerenkool met worst, maar pasta. Een verrassing, maar o zo lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig