Farro met kip, spinazie en paddenstoelen

Vervang rijst of pasta vandaag door farro: een van oorsprong Italiaans graan.

540 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de paddenstoelen in grove stukken en de kip in blokjes.

  2. Verhit 2 el olijfolie in een wok. Voeg de knoflook toe en daarna meteen de spinazie en wat zout. Roerbak 2 min. Schep de spinazie in een vergiet en laat uitlekken tot gebruik.

  3. Maak de wok schoon en verhit de rest van de olijfolie in de schoongemaakte wok. Roerbak de paddenstoelen met wat zout 3 min. op hoog vuur. Voeg de farro toe en bak 1 min. mee. Voeg de kip en de spinazie toe en warm nog 2 min. door.

  4. Schaaf de Parmezaanse kaas erboven, besprenkel met de hazelnootolie en serveer.

  • serveertipBestrooi met geroosterde hazelnoten.
  • Farro met kip, spinazie en paddenstoelen

    Instructievideo - 02:00 min.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Farro met kip, spinazie en paddenstoelen

Vervang rijst of pasta vandaag door farro: een van oorsprong Italiaans graan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig