Wokschotel met gekookte mie

565 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Vleesreepjes met 3 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten staan. Kool schoonmaken, in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Paprika en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. Vleesreepjes toevoegen en ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Kool toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade. Garneren met pinda's. Serveren met mie.

Gerelateerde recepten

Wokschotel met gekookte mie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig