Chocoladecake met bosvruchtensaus

505 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Sinaasappel schoonboenen en schil raspen of met zesteur reepjes trekken (sinaasappel wordt verder niet gebruikt). In pan bevroren bosvruchten met rode wijn, vanillesuiker, geleisuiker, helft van sinaasappelrasp en mespunt kaneel ca. 30 minuten zachtjes verwarmen tot suiker opgelost is. Af en toe voorzichtig omscheppen. Pan van vuur nemen en saus tot lauwwarm laten afkoelen. De saus wordt ook wat dikker.

  2. In kom slagroom lobbig kloppen. Chocolademuffins uit papieren vormpjes halen en elk in midden van bord zetten. Bosvruchtensaus rondom schenken. Slagroom op chocolademuffins scheppen. Rest van sinaasappelrasp over slagroom strooien.

  • Slagroom kloppen

    Instructievideo - 01:36 min.

Chocoladecake met bosvruchtensaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig