Groenteroerbak met tofu en zoete aardappel

De groenteroerbak staat al in een kwartier op tafel

530 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelblokjes 8 min. Giet af.

  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de tofu 2 min. Voeg de groenten toe en roerbak 3 min. Voeg de kerriesaus en aardappel toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper.

  3. Bereid ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Leg op elk bord een rotipannenkoek en verdeel de kerrie-groentesaus erover.

  • variatietipLekker met fijngesneden bladselderij.
  • Aardappelen schillen

    Instructievideo - 01:08 min.

Groenteroerbak met tofu en zoete aardappel

De groenteroerbak staat al in een kwartier op tafel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig