Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelblokjes 8 min. Giet af.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de tofu 2 min. Voeg de groenten toe en roerbak 3 min. Voeg de kerriesaus en aardappel toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper.
Bereid ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Leg op elk bord een rotipannenkoek en verdeel de kerrie-groentesaus erover.
Groenteroerbak met tofu en zoete aardappel
De groenteroerbak staat al in een kwartier op tafel
- variatietipLekker met fijngesneden bladselderij.
Aardappelen schillen
Instructievideo - 01:08 min.
Groenteroerbak met tofu en zoete aardappel
De groenteroerbak staat al in een kwartier op tafel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_061504_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelblokjes 8 min. Giet af.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de tofu 2 min. Voeg de groenten toe en roerbak 3 min. Voeg de kerriesaus en aardappel toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper.
Bereid ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Leg op elk bord een rotipannenkoek en verdeel de kerrie-groentesaus erover.
variatietip:Lekker met fijngesneden bladselderij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g zoete aardappelen
2 el arachideolie
180 g fijngekruide roerbaktofu
400 g Mexicaanse roerbakgroente
295 ml Surinaamse kerriesaus
1 pakje Surinaamse rotivellen