Romige penne met champignons en Italiaanse kaas

Lekker gerecht dat supersnel op tafel staat.

775 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan water met zout aan de kook en kook daarin de pasta in 10 min. beetgaar. Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de roerbakmix 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Was en halveer ondertussen de tomaten. Meng voor de dressing de rest van de olie met de azijn, peper en eventueel zout. Schep ¾ van de rucola om met de tomaten en de dressing en bestrooi met de notenmix.

  3. Snijd de kaas in stukjes. Giet de pasta af en bewaar 100 ml kookvocht.

  4. Meng de pasta, kaas en het kookvocht door de roerbakmix. Schep de rest van de rucola erdoor en serveer met de salade.

  • algemeenDit is een Allerhande box gerecht.
  • variatietipGormas bevat blauwaderkaas, maar is romig van smaak. Vinden de kinderen de smaak toch te sterk? Voeg dan de helft toe aan het gerecht en serveer de rest los erbij.
  • algemeenLekkere wijn bij dit gerecht: Jamie's Italian Blanco.

Romige penne met champignons en Italiaanse kaas

Lekker gerecht dat supersnel op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig