Gewokte groene kool

Een van de oudste koolsoorten én een topper in de wok, zeker met tutti frutti en karwijzaad

720 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook in water met zout in 20 min. gaar. Snijd ondertussen de tutti frutti fijn, doe in een kom en schenk er het water bij. Laat 4 min. wellen.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak het gehakt 3 min. Snipper ondertussen de ui. Voeg de ui en het karwijzaad toe aan het gehakt en roerbak 1 min. Voeg de kool en tutti frutti met het water toe en roerbak nog 10 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Giet de aardappelen af en doe terug in de pan. Snijd de kaas in stukjes. Stamp de aardappelen met de melk, mosterd en kaas tot een smeuïge puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met het groene kool-gehaktmengsel.

  • Kool snijden

    Instructievideo - 01:26 min.

Gewokte groene kool

Een van de oudste koolsoorten én een topper in de wok, zeker met tutti frutti en karwijzaad

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig