Bruine bollen met ragout

Geroosterd brood gevuld met kipragout. Lekker in combinatie met de bietensalade.

445 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 5 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd ca. 2 cm van de bollen en hol de bollen uit. Dat gaat het best met je handen. Houd de bovenkant apart. Het kruim wordt niet gebruikt. Verwarm de ragout volgens de aanwijzingen op het blik. Zet de bollen en ‘deksels’ ca. 5 min. in de oven.

  2. Meng voor de salade ondertussen de biet, tuinkers en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vul de bollen met ragout en leg de deksels erop. Serveer met de bietensalade.

  • variatietipVoeg voor een extra fris accent eens 2 augurken in plakjes (potje 330 g, AH puur&eerlijk biologisch) toe aan de bietensalade.

Bruine bollen met ragout

Geroosterd brood gevuld met kipragout. Lekker in combinatie met de bietensalade.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig