Verdeel het amandelschaafsel over de pannetjes en rooster 1 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pannetjes
Snijd de stoofperen in kwarten. Verwijder het klokhuis. Smelt ½ tl boter in elk gourmetpannetje en bak hierin de kwarten peer 3 min. Keer regelmatig.
Serveer de peer met het amandelschaafsel en een bol vanilleroomijs.
Peer met amandelschaafsel
Snel nagerecht: warme stoofpeertjes met vanilleroomijs en amandel.
Peer met amandelschaafsel
Snel nagerecht: warme stoofpeertjes met vanilleroomijs en amandel.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_064173_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
365 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel het amandelschaafsel over de pannetjes en rooster 1 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pannetjes
Snijd de stoofperen in kwarten. Verwijder het klokhuis. Smelt ½ tl boter in elk gourmetpannetje en bak hierin de kwarten peer 3 min. Keer regelmatig.
Serveer de peer met het amandelschaafsel en een bol vanilleroomijs.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
15 g amandelschaafsel
4 friszoete stoofpeertjes met kaneel
2 tl ongezouten roomboter
1 l vanilleroomijs